ZAMÓWIENIA
PROCEDURA ZAMAWIANIA TORTÓW:
1.RODZAJE BISZKOPTÓW DO WYBORU:
* klasyczny jasny
* klasyczny jasny z kawałkami czekolady
* kakaowy
* orzechowy
2. SMAKI MAS DO TORTU - WYBIERZ JEDEN LUB DWA SMAKI
* śmietanka
* śmietanka z kawałkami truskawek
* śmietanka ze świeżymi owocami (malina, borówka, brzoskwinia)
* straciatella
* rafaello
* cappucino
* czekolada deserowa/mleczna
* cytryna
* kinder bueno
* mus owocowy (wiśnia, truskawka, brzoskwinia, malina, brzoskwinia,
czarna porzeczka, borówka, owoce leśne)
* śmietana z żelką (malina, truskawka, marakuja z mango, brzoskwinia,
czarna porzeczka)
* chałwa
* śmietanka z chrupką
* orzechowa
* kajmakowa/krówkowa
* śmietanka ze słonym karmelem
Nasączenie biszkoptów jest bez alkoholu.
3. WYCENA TORTU JEST INDYWIDUALNA I ZALEŻY OD PONIŻSZYCH INFORMACJI:
1. Podaj na ile porcji ma być tort
2. Podaj smak tortu i rodzaj biszkoptu, uwzględnij ewentualne alergeny
3. Podaj zdobienie, kolorystykę, napis i inne detale, możesz wysłać
przykładowe zdjęcia tortów
4. Podaj datę odbioru tortu
JEŚLI CHCESZ ZAMÓWIĆ CIASTO LUB DROBNE WYPIEKI:
* Podaj jakie chcesz ciasto lub ciasteczka oraz datę odbioru
WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA NALEŻY ZAMAWIAĆ Z WYPRZEDZENIEM
ZAPRASZAM